CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, February 5, 2014

CNY 2014 @ Hulu Tamu with M4W, 31 Jan-1 Feb 2014

 Trip terkejut jugak ni. Konvoi 2 kenderaan dengan Abang Jeff. Berkumpul, beriadah, ber ramah mesra dengan keluarga besar Malaysian 4Wheleers di Kem Hamzah, Hulu Tamu plan yang rapi memang terbaek!! suatu hari nanti, kalau plan baik punya, confirm lebih superb outputnya. 2 hari 1 Malam macam tak cukup bagi saya, tapi apakan daya ada komitmen lain diluar sana yang harus dilangsaikan. 

Anak anak saya yang merasmikan seluar masing masing hari ini. Malu konon pakai seluar sama, takde hal lah Aman dan Adam. mak mak uolls ni kan memang mak jemah.. kalau boleh nak boriakan semua anak anak, pakkal lah adik punya kehabisan size..  
 
Hari pertama, sempat mandi lebih kurang 2 jam sahaja.  
 
    
lepas dinner, kita enjoy!! tidur, main game, main FB, tgk Movie.

Daging stew, ayam cili, sambal jawa, sawi goreng dan spegathi bolognise untuk dinner.  Anak anak kenyang, mak mak pun hati riang. 

santap santai sambil sembang adik beradik 
 
bangun pagi agak liat sebab sejukkkkkkkk 

breakfast siapp
  
Boss Amir Lagong in action.. Cekodok panas panas. pemandangan luar biasa nih. Bukan senang nak tengok boss masuk dapur.. Selalu monitor je kan, kali ni kena turun padang skali. Inilah specialnya trip kali ini.. Betul punya family trip nih.

Adik dan ayah makan mee hoon umi

Aman pilih Spagethi Auntie Zila

 
Jemput sarapan semua


Amir Lagong & Family 

 Sempat mengintai trek mengecass 
 
 
Anak anak gak yang best. Berendam dari pukul 9 pagi sampai 2.30 petang

Kita nak balik Abg Black & Tok Uban pulak sampai.. 

kami together gether, nak post jugak walaupun tudung senget benget.. hehehe

No comments:

Post a Comment