CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, December 10, 2013

EE Run 2013

Kategori B Open Women 7 KM
Starting 7.30 am

Bangun lambat! sebab tu tak sempat pakai baju rasmi. 1st time, lambat pulak tu, sikit lagi nak tarik diri. Nasib baik En. Abang bagi sokongan penuh tak terhingga. Terima kasih En. Abang. seminggu sebelum run dah cuak, takut tak larat lari.

start lari pundi kencing pun penuh.. misi mencari tandas awam. Gagal! terpaksa masuk tandas Jabatan Kemajuan Masyarakat. Luckily, ofis tu buka hari tu. Barulah boleh lari dengan selesa skali.. 

2 water station macam ni. 1/4 gelas air je ye.. 3 check point 

officemate saya.. 

1st time jumpa dan bergambar dengan Geng KDA

 Cik Mah yang selama ni saya kenal dari FB KDA, hari ni saya berpeluang bergambar dengan dia.. Cik Mah memang sempoi!

Me and Adek yang merindui Abang yang jauh di Kampung Apin Apin.. 

Kawan diet ofis saye..

Summary: Sangat best rupanya run. Exited, semangat, terbaik... in sha Allah, ada peluang nak masuk larian lain akan datang. 7km/1hour dan tempat ke 86/400++ memang mengujakan.. hahahah

No comments:

Post a Comment