CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, December 16, 2012

Weekend Hujung hujung tahun

Abang ada swimming class, adik mandi air paip jek..

selepas sebulan, up 1 level.. Yellow 1

habis swimming class terus ke Mines. Parking je sebelah kedai mamak Maulana, KTM Serdang, semata mata menurut kehendak Ikhwan mau naik boat.. Ikutkan, dia nak naik tren.. Mak tak larat dik ooii..

Seminggu Abang Aman dok mujuk datang sini. Bigbadwolf.. berbaloi untuk penggemar buku disini..  novel melayu n omputeh RM8. Buku buku kulit tebal RM40 kebawah.. sempatlah rembat 2 buku resepi, buku Aman 3 buah dan untuk adik 1 buku.. Tak sampai RM40 pun..


Next week Abang Aman dan Adik nak pi camping kat Jerangkang, so Ahad pun kena swimming jugak.. kelas ganti la kot..

Peace!! penat swimming, ummi ke Alamanda  pula. nak beli barang camping katanya.. selamatlah weekend kami tanpa tidur siang. Bak kata Aman, ayah ni asal cuti je tidur.. Asyik tidur je.. Aman bosan lah kalau kena tidur. "Nanti dah besar, Aman akan tau juga Nikmat tidur siang" hehehehe.. bosan lah tu kat neseri wajib tidur siang..

No comments:

Post a Comment