CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, December 25, 2012

Trip Santai Ulu Berakit - Jerangkang 21-23 Dec 2012 Part 2


Alhamdulillah sampai Camp Site lebih kurang pukul 5.30 pagi, Masih gelap lagi, En. Jaie dan co pilot gigih pasang khemah lebih kurang 6.30 masing masing sudah senyap belayar di alam mimpi. terjaga pukul 8.30 pagi, Abang Din merangkap Chef kami sedang menyiapkan hidangan pagi.. Cekodok Ikan Bilis.. pergh!! lawan dengan kopi o memang layan.. Khayal kami sekejap. 
selama 2 hari 1 malam kerjanya adalah, bangun pagi masak, makan, mandi sungai.. mandilah sampai kecut jari anak anak ku.. Aman dan Adik memang happy teramat sangat sampai hilang lah selera makan masing masing. nyamannnnn...............

Aman tengah siap nak terjun tiruk lah tu.. hahahaha

aku faham kenapa beliau termenung begitu... sangat mengkhayalkan okay disini.. dibuai rasa.. angin sejuk sepoi sepoi bahasa, gemersik bunyi aliran sungai.. perghh.. memang terbaik

kelab penglipur lara disitu. khemah kami anak beranak yang berwarna purple tu. rasa macam nak keluar kepala je nak join sekaki.. hahahaha... janggal lah pulak bila sensorang kau pompuan di situ. 

dapur 5 star kami dengan chef 5 star jugak..lauk sangat banyak kot sekali 





Abang Din yang punya




selamat kembali ke rumah masing masing.. lain kali kita jumpa lagi..

No comments:

Post a Comment