CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, November 3, 2012

Family Day Jalan 4/5A, T.I.P Part 2

Kemuncak acara kami, Selesai tahlil dan bacaan yasin, setiap ketua keluarga kena perkenalkan diri dan family masing masing. Hahaha.. walaupun sudah 3 tahun di sini, masih ada jiran yang kami tak pernah jumpa dan beramah mesra. lepas tu???? apa lagiiii.. acara yang paling ditunggu tunggu.. makan lah apa lagi kan. 


nasi goreng sampai 3 jenis. Semua sedap sedap belaka.. Al maklumlah kan kalau Chef Yati yang masak, memang lah terbaekkk!!! 5 star caterer, jangan main main.

perut pun sudah kenyang, mari kita bertukar tukar hadiah. Walaupun tidak berkesempatan duduk bermesyuarat membincangkan agenda Family Day tahun ni, tapi setiap rumah akan dapat info terbaru. Rajin rajin lah jenguk peti pos masing masing. Abang Hanan, memang terbaekk!! beliau rajin mengupdate info dan hantar di setiap peti pos kami.. Tenkiu Abang Hanan.


Musical chair, acara tahunan anak anak. Mungkin tahun depan kakak pink dan abang biru tak mo join game ni dah. Masing masing sudah masuk sekolah menengah.. 

tersingkir di peringkat awal.. hahah. sibuk lah dia nak main dengan adik.

musical chair pak pak budak. Hairan bin ajaib, tahun ni En. Jaie dengan rela hati masuk betanding. uiksss... tahun lepas, puas dipujuk pun dia tak nak. TAPI, macam Aman jugak la, awal awal dah out. Aman mewarisi ayah atau sebaliknya..

Gambar kenangan bersama mak mak lorong 4/5A & B. Oppsss yang baju pink inner putih itu bujang lagi yer..

saya menang buat karipap??? 

Pemenang pasangan paling romantika de amor

selesai sudah kambing seekor.. tinggal tulang belakang seja..



No comments:

Post a Comment