CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, July 20, 2012

Taman Tamadun Islam, Kuala Terengganu

gambar gambar di T.T.I Kuala Terengganu.. Memang dah aim nak masuk sini. Pasport RM15/pax untuk dewasa, Kanak Kanak RM8/pax. Passport sah untuk setahun, next visit boleh dapat tiket Tram free.. wajib amik kot Tram atau buggy.. memang tak larat pusing keliling taman ni tengah panas. Memula tu rasa eh tak payah amik tram la bang, bukannya luas sangat pun.. Nasib baik en. Jaie bekeras nak beli tiket tram. kalu tak memang merangkak la saya anak beranak nak menghabiskan pusing taman ni. Hahahaha

fresh lagi ni, baru masuk je..



Taj Mahal, 1st dokumentari.. best sambil tengok sejarah Taj Mahal, sambil sejukan badan.. Aircond sejukkkkk

yang belakang tu Al Aqsa.. Pun kitorang tengok dokumentari jugak




Masjidil Haram.. 





naik tram 2 kali pusing nak bagi Ammar Ikhwan puas hati. 



tak sempat naik boat ni.. nda larat suda bah.. Panas terik betul

yang bestnya, setiap passport dapat RM2, vaucher makanan di kafe luar taman means kami dapat RM6 voucher. lepas lah makan ABC dan rojak buah.. terbaek la ABC makan di tengah panas.

dapat jugak RM2 voucher souvenir dan Aman dah chop nak pencil case ini 


aik peluang Zohor kat Masjid Kristal..

No comments:

Post a Comment