CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, June 4, 2012

Selamat Pengantin Baru Pada pasangan Farid & Zeeha dan Musa & pasangan

3/6/2012 11.45 pagi pi kenduri sepupu En. Jaie. Dekat aje, Bandar Sri Putra. Meraikan pasangan pengantin Musa serta pasangan.. panas gila weh time ni.. tapi parking sangat senang disini sebab banyak rumah kosong dan kawasan yang luas. Terbaekkk... cendol dikala panas. habis diet plan mak tau..


3/6/2012 2.00ptg kenduri di Taman Medan, PJ. Sangat melilau kami cari jalan.. sesat barat weh. nasib baik ada en google yang banyak membantu. heee adventure gila cari rumah Farid ni. dengan peta tak bawak, ikut je direction yang Bard bagi.. Nasib baik Bard dah warning awal, banyak khemah pengantin ni. jangan salah kenduri pulak.. ada 1 tempat tu, En. Jaie memang nak berenti carik paking. Sekali tengok gambar pengantin lain daaaa.... hahahahahaha..lorong sebelah khemah Farid pun ada kenduri jugak...


anyway, selamat pengantin pada kedua dua mempelai.. semoga berbahagia ke jannah.. Farid dan Zeehaaa, janji ahkak di Berkelah hari tu sudah tertunai ye.. 

No comments:

Post a Comment