CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, May 24, 2012

Taska di hatiku


Kredit Pic to FB Cikgu Umul.. Sorry ye Umul akak amik gambar ni tanpa kebenaran.. Anyway, thanks a lot sebab jaga anak anak akak dengan baik dan penuh kasih sayang.  Gambar kawan kawan adik Ikhwan di Taska. Pinkies itu yang duduk di sebelah adik ialah,  kakak Rina yang berumur 3 tahun time ni kot.  tak ramai sebab yang lain semua pg Tadika.. 

macam mana anak ummi ni macam takda rambut dalam gambar ni aaaa... Pening mak tengok.. Adik ni suka dengar cakap cikgu kan Ikhwan.. Minggu lepas asyik nangis malam, skali cikgu pesan "dekat rumah jangan naaaaa" nanti adik sambung ngisssss.. Bila adik nak start nangis kami laki bini pulak yang akan petik cakap cikgu "adik, cikgu cakap kat rumah jangan naaaaaa" adik akan sambung ngisss dan terus stop nangis.. hahahahaha


No comments:

Post a Comment