CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, May 20, 2012

Lawatan Sambil Belajar, Pasti Al Faizin 2012


19 Mei 2012 @ Aquarium Shah Alam, Masjid Shah Alam & Muzium Kesenian Islam Shah Alam

Aman dan kawan kawan yang sentiasa happy sepanjang lawatan. 

Naik bas sejuk lah pengalaman paling menarik untuk Aman. Cerita bas sejuk lawatan tahun lepas pun tak habis lagi okay. 

Yang ini dekat Library rasanya.. Maah escort Aman time ni walaupun tanpa kerelaan Aman.. hahaha... berangan nak pegi sendiri lah tu.

di Muzium Kesenian Islam *rasanya*

Gambar semua di cedok dari FB Maa'ah.. Tenkiu Maah sebab sudi ikut Lawatan Aman yang tak seberapa ini. Menurut kata Maa'aah, aduyaaiii... nasib baik Maah tak jadi cikgu, pening melayan karenah budak budak yang bermacam macam peel... hehehehe... 

No comments:

Post a Comment