CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, January 18, 2012

Genting Highland 14.01.2012

Kami ke Genting, saja bawak anak anak. Kasi surprise skit kat Aman. First World Hotel, Hotel terbesar kat sini, alhamdulillah, tidak seperti yang dibayangkan. selesa dan bersih untuk bermalam. Aman punya seronok main bumper car, dari pagi sampai 12 tengah malam baru stop.. ngeeee, senyum lebar Aman... Sepanjang 2 hari 1 malam di sini, hasil carian google Ayah, kami makan di kedai mamak Restoran Baru Muhibah je. Lunch 1st day je makan KFC tapi seriously, kembang anak tekak kampung ku ini. x sedap + ayam lebam.

Adik dan Abang yang sangat happy.

Ayah suruh posing macam ni, mengimbau kembali kenangan Ayah dan Pak Ngah yang pernah posing macam ni di sini.

Ikhwan volunteer posing dan paksa ayah amik gambar. lebih 10 x shoot ni.. Hahahahaha..

Adiiiiikkkkk... jom balik. cukup cukup lah posing tu. Ummi menjerit sambil berlalu tinggalkan diorang ni 3 beranak.. hahahahaha. Sangat enjoy bila tgk anak anak enjoy, tapi kat sini takut jugak weii... pusat segala jim wau dal ya..

No comments:

Post a Comment