CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, September 13, 2011

Ntah apa apa

Uwaa… sedih dan marah gila tau.. hari ni hari ke-2 masuk ofis setelah bercuti panjang lebih kurang 2 minggu.. Semalam bfast macam biasa kat opis dan saya memang ada komplen kat kakak buat air (Mynmar). Kenapa milo ni macam tak sedap. Bole tambah milo lagi skit x?.. oklah minum macam biasa…. Hari ni, sy beli nasi lemak dari luar.. order air Nescafe ais…. UEKKKK baru nak minum, tersedut lendir.. shit.. sy luahkan balik dan tekejut gile… KAHAK.. memang bangsat orang yang buat air tu.. sy bayar okay! RM1.50 untuk segelas Nescafe ais+kahak.. terus je sy naik atas dan muntah semuntah muntahnyaa.. sampai keluar muntah hijau.. ni nak citer balik pun rasa macam nak muntah lagi..

Lepas dah okay skit, sy turun dan tanya kakak café kat ofis ni. "Kak, siapa yang buat air saya tadi?. Apa yang saya dah buat salah sampai sanggup diorang ludah air saya? Kenapa sanggup bagi orang minum air yang ada kahak? Apa niat sebenarnya?" dan jawapan dia adalah simple "dik minta maaf dik, nanti akak siasat. X sangka pulak jadi macam ni. akak x pernah khianat orang macam tu walaupun akak memang nak sangat2 keluar dari sini." X kisahlah kak sape yang buat.. Allah maha melihat. Sy x kan maafkan orang yang ludah air tu dunia akhirat.

Selepas sejam, kakak tu call.. " dik, minta maaf sangat2.. memang akak (mynmar) tu yang buat air. Lepas ni akak janji x suh dia buat air lagi". Senang je kan solution dia… dah lah sy ni dah terminum air ludah pompuan bangsat tu.. senang senag ko minta maaf macam tu je.. cuba bayangkan apa perasaan korang bila terminum air yang bercampur dengan KAHAK hijau.. suka x? gembira x? bangsat kan? Dah lah menumpang Negara orang.

1 comment:

  1. sial punya myanmar...ko ni buat report n tempeleng saja bh ..kalau saya memang mati tu betina saya kerjakan...setan punya myanmar

    ReplyDelete