CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, July 12, 2011

I hate u

Saya benci pendengki macam kau! Apa ko ingat kau sorang saja yang bagus…. Podahh… ada otak letak kat lutut.. plslah, cuci hati sebersih bersihnya…. Nanti satu hari ko akan tau juga betapa buruknya perangai kau tu.. teruk sungguh orang macam kau.. kesian pun ada jugak, kao sakit hati kat orang yang x de kena mengena pun dalam hidup kau kan… busuk hati?????? Itu namanya penyakit yang tiada ubat… pandai pandailah ko handle penyakit ko tuh supaya ko x jadi gila. Kalau ko dah gila, kesian lah kat family ko… depa gak yang susoh ye dak………. Hak tuihh… padan muka kau

3 comments:

  1. ish..kalau dia mati pun pakai kain kafan tulis "MADE IN CHINA" juga bah tu..jangan2 sapantuput pun ada MURONG..hihihih..

    ReplyDelete
  2. aik..salah tempat pos pula..sy mau pos d dalam post pasal jam bah tu..hihihih

    ReplyDelete