CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, July 28, 2011

ada aku kesah?

hari ni hari ke-3 saya pakai Suunto Saya. bukan menunjuk, jauh skali dengkikan orang sekeliling yang saya tau 10x ganda lebih kaya dari saya dan munngkin gaji dia lebih 10x ganda dari gaji saya.. emm... secara x sengaja 'dia' terperasan jam saya hari ni (x niat nak tunjuk poonn) langsung x terdetik dalam hati pun nak tunjuk kat dia..
Anim, ko tau apa komen 'dia'? "eh, ko hati hati skit. mungkin dia ada niat nak kawin lagi satu tu. tu yang dia sepraiskan ko tuh. orang laki ni kena hati hati skit, dia x kan bagi kita barang kalau x de niat lain. mesti ada niat x elok nih". dalam hati sy 'ada aku kesah?'
lagi satu komen dia kan 'eh, Designed in Finland, made in China??' muka kompius...
dan yang paling best.. sy tgk jak muka dia tanpa sebarang komen.

2 comments:

  1. ha ha ha punya palui tu orang..kenapakah? apa la yang dia terlalu jeles ma ko tu...dia ngam kawan sama yang saturang juga tu..yang tanya di mana rumah ko tu dulu..ha ha 2x5 jak doprang..ni yang boleh buat saya meroyan ni..cuba kasi aplod gambar dia..teringin betul saya mau tengok..mangkali kalau ko pakai coach kah lv kah mesti dia bilang..eh ini tiruan ka original ni..kan kan kan

    ReplyDelete
  2. lain kali ku aplod... santik motii

    ReplyDelete