CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, May 10, 2011

Dia ke Gunung lagi


Kena tinggal lagi… kali ni dia ke Mulu, Sarawak pula. 10 hari lagi tuh.. tapi takpa, kena belajar terima hobi dia… boleh boleh boleh. Dia boleh ada hobi dan saya terpaksa korbankan hobi saya untuk support hobi dia. Yang paling best, hobi dia adalah setiap bulan Mei ye.. Tahun ni 6th Wed Ann adalah tanpa dia disisi. Dia tengah berseronot @ Pinnacle. Kemungkinan besar tiada line phone or hset dia bateri kong. Tapi tak pe, bak kata dia bukannya selalu pun. Setahun sekali JERR!!
Perasaan? cuba untuk belajar menerima keadaan dengan tenang. Letih la melayan sakit hati.. lebih baik buat tak tau je kan.. kalau sakit hati sangat sangat pun dia tetap akan pegi jugak. Buang Karen je marah marah.. taun depan buat aktiviti gunung lagi ye laling. Kalau bole buat lah ngam ngam 15.05.2012. takpe ai tak marah tapi make sure bawak ai dan anak anak skali. Hobi u hobi ai juga kan..

No comments:

Post a Comment