CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, May 20, 2011

Dan bila esok…

Yeay! Esok malam ayah balik. Seperti biasa, seawall 6 pagi Aman bangun dan kira lagi berapa hari dia bangun tido ayah balik… Pagi ni dengan bangganya Aten cakap "yeay man, esok ayah balik" nak tau Aman jawab apa? "alaaa… kenapa ayah balik pulak??? lagi best kalau lama lama nanti baru balik" Blah la Aman, poyo jerr.. padahal dia yang over tau rindu Ayah.. cissssss….

Pagi tadi pukul 4.30pagi, gigih tau ummi bangun gorengkan bihun untuk Aman bawak.. pukul 5 pagi Aman ngan Adik lak bangun. Sudahnya, ummi sempat sahur minum milo je. Aten pun sama gak.. Adik kalau sudah bangun, kejenya merengek je lah.. dahlah malam tadi tidor dia tak lena, kejap kejap panggil ayah.. isy isy isy.. rindu ayah lah kot tu. Aman tak rindu, adik lak yang rindu yee..

pagi tadi Cikgu Aida SMS gini "kak, ari tu Aida marah Aman, pas tu dia duduk kejap, tetiba datang peluk Aida minta maaf, terharu saya kak" see… betapa ada tamanya dalam hati Aman.. dia memang sentimental punya orang.. hahahahaha.. psstt… sebenarnya Aman ajak beli hadiah untuk Cikgu Aida semalam.. tak sempat lah pulak…. Cikgu.. hadiah hutang dulu yee… tunggu Ayah Aman balik.. esok ke… esok lagi…

Tadi Astro call, bil akak dah tertunggak RM39 ye… lagi 2 hari kalau tak bayar ada pemotongan, nanti akak tak bole tengok Maharaja Lawak jangan marah saya lak… hahaha… oklah dik, esok laki akak balik akak bayar ye.. esok lagi…

Dan yang pasti, bila esok sang laki sampai rumah tengah mlm (insyallah) kalau x delaylah, lusa.. kompom dia bantai tido sampai tulat… heeeeeeeeeeeeee… senyum sja lah….

No comments:

Post a Comment