CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, May 3, 2011

C&!&0m yang haru biru

Waaahhh mode happy hari ni.. Motip: suda dapat simkad baru 01*-87****11. Setelah dekat 50 hari simkad itu rosak. Hari ni baru dapat tukar… Wakakaa.. orang yang paling happy ialah mama saya. Sebabnya, nombor ni memang melekat kuat diingatan.. Emergency kalu, senang dia nak contact… Sangat senang untuk diingat. Dan orang kedua happy: Enchek Jai, tanpa sebab… hahahahhaha…

Minggu lepas saya call customer service C&!&0m.. Sangat bussit. Lebih kurang macam ni dia explain. Cik ni kena pegi C&!&0m centre. Cawangan terdekat Bangi ialah Kajang Sg Chua, ofis hour ye jangan datang malam. Malam diorang tutup.. Sama jugak dengan cawangan C&!&0m KLIA. Pun ofis hour gak.. disebabkan simkad ni sudah lama tak guna, sebab puan x topup (eh! Golongan bawahan je ek yang pakai topup, kantoi lak) itu sebab kena block.. so puan kalau nak aktifkan balik kena bayar rm 100. Itu pun kali ke3 kot saya call..

Dan hari ini saya ke KLIA semata2 untuk tukar simkad (yang lama tak topup, bak kata orang C&!&0m itu).. Alhamdulillah, tak perlu pun bayar Rm100, C&!&0m centre ni bukak seawaal 7 pagi – 11 malam ye…. Sangat senang tak sampai 10 minit pun proses tukar simkad baru. Just bagi IC, top up seploh hengget… tarrraaa….. sudah bole sms… Mama orang 1st call. Bukan main happy lagi dia…

No comments:

Post a Comment