CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, April 21, 2011

Ikhwan 18 bulan sudah

time ni boleh la Aman acah2 sua kan jari dalam mulut adik.. Sekarang kalu, jangan harap yaaa... Dia sudah ada 8 batang gigi. Kalau disuakan jugak, kompom 3 hari 3 malam Aman tidur sambil tunjuk langit. Aman ni drama lebih..

Ikhwan @ nama panggilan a.k.a manja dia adik sekarang makin ligat. Suka buat lawak.. tapi kan, dia ni asyik panggil ayah je.. ummi x pandai lagi nak sebut.. sikit sikit ayah, sikit sikit ayah, tapi kalau lapar ke, mengamuk ke x nak pulak dia kat ayah.. Kalau nak kan best.. Rilek skit ummi, bole tengok drama TV3 dengan aman dan damai..

Adik dah pandai panggil nenek, mamak, bapak.... yang paling best sume orang dia panggil ayah. sudah teror memanjat, champion panjat grill, hero gegar pintu bilik air bila umi tengah mandi, kadang nak memerut pun x senang..Pepagi sebelum pegi keje jangan harap lah nak mandi feeling2 macam dalam iklan sabun mandi.. mandi macam kena kejar hantu adalah wajib ye.

eh.. 5.30 sudah... bye2 nak balik dah ni..

No comments:

Post a Comment