CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, February 22, 2011

Trip DIA ke Yong Belar hari tu

Sorry ye Mr. Jai, ai curi gambar dari FB u... Teringin nak ikut tapi apakan daya, kita takde bibik.. kenalah sorang berkorban jaga anak kat umah, dan abang liburan dihutan.. huhuhuh. trip kali ni Mr. Jai pergi ber 5 Bertolak dari TIP 11.02.2011 dan selamat sampai TIP pukul 2am @14.02.2011.

Tak dapat nak feel naik gunung ni camane.. Best kot walaupun penat.

Pemandangan yang saya tak pernah tengok real. Slalu curi2 @ tumpang tumpang tengok dari kamera Mr. Jai

Kecik je sungai ni.. Air jernih lak tu.. Kalau dapat lepak sini sambil2 makan maggi... emmm best!!!

Layan Kosmo dulu.. Ni bole hantar kat Kosmo ni.. Pembaca setia Kosmo.. Dalam utan pun ada Kosmo

Suka sangat pic ni.. ayu gitu.. Sorry laling, amik gambar tanpa kebenaran... hehehe..

No comments:

Post a Comment