CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, January 7, 2011

Weekend..

Yeay!! weekend datang lagik.. suka sangat, mesti Aman pun suka gak. Hari ni dia buat hal lagi, bangun pagi macam biasa, semangat kunun mau pi skolah.. otw ke opis, Cikgu Ul sms "salam. Akak aman x nk g sek. mnangis beria sian pulak. siap mintak tolong" wakakakaka...

can imagine, musti dia buat drama swasta pepagi, menangis dengan muka seposen dia tuh.. Aman, Aman... Rasanya sy tau kenapa dia beria tanak gi sekolah.. Semalam dia cakap, dia nak baju sukan yang ada gambar "Pasti".. mana umi nak cari tu man... Umi bekalkan baju bola dengan seluar track je... Aman, baju tak penting, yang penting Aman gi sekolah tau.. Walaupun semalam Aman belajar buat ceri je...

Besok nak bawak adik gi klinik.. kena cocok lagi ye dik.. Booster Pnemoucocol..
Ahad lak, nak gi kenduri kawen cousin Mr. Jai dan kalau sempat, malamnye nak gi jumpa adik kat LCCT metar..

No comments:

Post a Comment