CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, January 19, 2011

Perasmian Pameran Setem 1 Malaysia Satu Dunia

Semalam 18.01.2011 saya ke Muzium unutk even ini..

Pengaran Muzium tengah beruchap.

Timbalan Menteri 2 KPKK

Seperti biasa door gift Pos ialah Setem, theme kali ini haiwan Peliharaan Kanak Kanak.. ada gambar rabbit, kucing dan anjing

cenderahati untuk Tim. Menteri

antara barang yang dipamerkan di muzium.. tak dapat tgk lelama barang lain.. kejap kejap ado press mintak laluan.. tim. menteri nak lalu..

banyak banyak setem, ni je yang sempat senap.. hehe.. tarian suku kaum Kadazan dan Dusun Sabah.

Saya yang mengalahkan mak yong.

ada cerita disebalik gambar ni.. waakakaka, salah seorang dari kami telah terjatuhkan frame setem dibelakang itu..Cuak!!

Kami lagi.. dengan geng geng upin ipin

Cantik kan pentas dia.. very the Pos Malaysia. nak amik gambar setem kat tiang tapi driver mau balik cepat daa...

No comments:

Post a Comment