CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, January 28, 2011

Bagus jugak kalau dapat makan KFC kan Mii

2 hari lepas, dialog Aman lebih kurang macam ni "dah lama tak makan KFC kan Mii, bagus jugak kalau dapat makan KFC ni". ok saya layankan aje cakap Aman, time tu Mr. Jai tak sampai umah lagi.. Sampai sampai je Mr. Jai, lebih kurang pukul 10malam Aman cakap lagi "yah, bagus jugak kalau dapat makan KFC kan...

so, besoknya kami bawak dia gi KFC Warta, Bangi.. Tengok dia melantak sungguh sungguh. Memula order set nasi ayam yang 2 ketul tu, tapi sup habis. so amik set 1 ketul ayam dan nasik.. Rezeki Aman agaknya, makcik kaunter sebelah dengar staff KFC tu cakap sup habis, dia bagi kat Aman sup. Adik amik lah, acik tak makan sup ni... Apalagi melompat la budak ensem ni..

nampak tak.. sungguh sungguh dia makan kan... habis tau, siap tapau bawak balik belen nasi. nak makan kat umah, taulah Aman ni fobia kalau dengar kedai tutup. MEMANG FOBIAA...
sampai umah dia sambung makan nasi ayam ni... nak RASA katanya, tapi Aman rasa sampai habis... Pagi tadi dia request nak bawak belen sup ayam g skolah... wakakakaka... hari ni dia dah pesan sesiap belikan KFC dalam kotak... Maklum lah, dah SETAHUN tak makan KFC.

Adik tido..... malam tadi dia tido tanpa dinner.. sib baik nyenyak je tido, selalu kalau tak dinner, tengah malam mesti mengamok..

No comments:

Post a Comment