CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, January 28, 2011

Aktiviti Jumaat 28.01.2011

Hari ini saya tidak ke gym seperti selalu. (cewah, stok perasan rajin sangat gi gym, pirrahhh salina). Tolong member punya pasal… takpelah, kawan ketawa dan menangis lagi penting daripada gym. Betul tak.. Alhamdulillah, Allah permudahkan perjalanan kami hari ni dan kami keluar 12.45 tgah hari, sempat jumpa dengan seseorang seperti yang dijanjikan, Alhamdulillah juga seseorang itu tak banyak songel dan sign dokumen tanpa banyak bunyik. Alhamdulillah juga, kami tak sesat jalan, walaupun Garmin macam harem.. Kami sampai opis tepat jam 2.30pm… hehehe… tapi, perut lapar giler lah, café lak macam slow yang amat hari ni… order makanan semua takde… prastt… lapar lagi… last2 kul 3.30 petang baru dapat makan mee hoon goreng dan kakak kantin mengadu kat saya yang pekerja dia 3 orang berenti serentak semalam… protes, tak bole terima kakak kantin marah kat diorang… KESIAN….

Ehh… kesian kat sap eek? Kakak kantin ke pekerja dia?????????

No comments:

Post a Comment