CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, December 6, 2010

Weekend yang tidak dirancang


Jumaat lepas saya EL. Jaga budak bawah ni domam.. Tonsil bengkak.. nilah dia punca utama kami sekeluarga x dapat g kenduri rumah abang Adam Haiqal..


Senyum tetap lebar walau domam mencecah 39degree

Sabtu seawal 8.30 pagi, kami gerak ke Taman Titiwangsa.. Ayah'ee ada Meeting dengan Geng Gunung. Next projek diorang ke Mulu Sarawak.

 macam ni la diorang kalau dalam kereta... becekau je.. ni baru 2 beradik.. kalau tambah lagi 2, begusti la kot..
Titiwangsa... Ada orang kawen... tapi ni awal lagi.. pengantin belom sampai.. Gambar ni tempat potong kek kot.. dah la ujan rintik rintik pagi ni... eh, tgahhari x ujan lak..

ni gambar curik ye.. hehehe... cantik tak pelamin? kursi belum letak lagi..cantikkk...deco bunga hidup lagi, nampak tak basikal kecik kat depan pahar puteh tu? x sure apa motip basikal kecik tu kat situ.. Mungkin pengantin ni jumpa masa main basikal kat Titiwangsa kot..

bosan tunggu meeting ayah tak habis, kami anak beranak kecuali ayah ke sini.. tak sangka, ada PM tau... hohohoho... series aku tak tau ada PM kat sini.. main tangkap je gambar.. PM nak balik baru aku perasan.. laa... PM ada kat sini ke.. nampak tak kepala putih tu? tu lah dia PM kita

dah habes tari menari, aku heret budak budak g belakang pentas.. ingat nak suh aman pose kat maskot tuh.. hampehs.. Aman menjerit takut.. AMAN TAK NAK KEPALA DIA BESAR SANGAT. AMAN TAKUT!! chess.. penat je umi kejar..

Adik lak yang over exited.. Aku bagi can dia ketuk benda alah ni... oppss... nio ada permit ye.. orang tu bagi green light kat adik tau.. siap letak dekat dekat adik lagi supaya adik bole usik..

tengok tu.. rilek je... ni tgah usha kuda DBKL

Hehehehe... adik pelik tgk Makhluk Asing!

Tengok dik.. Ummi panggil pun tak dengar

yang ni paling best.. dah la dapat jumpa upin ipin, dapat tgk pancaragam DBKL, dapat tgk dikir barat, dapat makanan dan minuman free lagik.. Aman dapat 5 kotak Milo free..

Kupon ni diagihkan pada semua pengunjung ye... tgah syok tgk show, orang bagi kupon ni suh amik makanan.. kelas ko, free free dapat 2kupon McD, 5 KFC, 2 Aiskrim Walls.. collect makanan then kitorang hantar kat meja ayah meeting.. Diorang la yang makan.. Kami syok tgk show... heheheeh


Ni KFC.. Snek plate!!

Teka kete sape? PM la...

Aman dah bosan nunggu PM lalu.. eh, Aman masuk berita TV1 tau malam ahad lepas.. Pelakon tambahan.. x perasan lak ada kamera time tu.. heheeh.. bangga gile mamat nih masuk tv

Ikhwan  tetap ceria, coz sepanjang hari Ummi dukung, Lepas pun kejap kejap aje..

Ni yang kami 3 beranak tunggu...

Dia pun ado..

PM tungguu tu...
Lupa lak, nama event ni ialah "Karnival Jualan Produk PDK Seluruh Malaysia dan Pertandingan Talentime Istimewa, Program Semai Bakti Poala Perdana Menteri 2010Karnival Jualan Produk PDK Seluruh Malaysia dan Pertandingan Talentime Istimewa, Program Semai Bakti Poala Perdana Menteri 2010"

Ramai sangat golongan OKU (Orang Kelainan Upaya) time ni.. Sesungguhnya, hari itu membuatkan kami insaf.. Dek kerana meeting ini juga, saya tak dapat attend weeding Johari my opismate.. Meeting habis sekitar jam 2.ptg. Ingat nak g Auto show, tapi.. Pewitt... ramai gile.. kensel..

2 comments:

  1. adik makin chumellll....cute...mok..aman pun tame...heheheh..tlg cari2 bah d mana ada jual ragi tempe...

    ReplyDelete
  2. Bingung deh cari ragi tempe... nanti gue tanyain orang orang yang sepatutnya yaa

    ReplyDelete