CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, December 1, 2010

Rombongan Cik Kiah

01.12.2010 @ 9.30am
Kami ke salah satu premis kurier licensee untuk tujuan lawatan sambil belajar (lah sangat).. Jam teruk kat plaza tol lorong untuk lori, lebih setengah jam beratur nak bayar tol rupanya ini berlaku....


Lorry sudah eksiden laa..... Nampak tak itu driver masih ada dalam lorry.. Mesti x nampak kan, sebab aku sendirik pun x nampak. Tadi nampak laaa..

Kami ke Sini.... see, ini maketing strategi namanya......

yang tengah melambai kat kamera ialah MD ye kawan kawan....

kempen...

consignment copy... 7 taun punya copy tau... untuk tujuan, customer req sbg bukti kat court.

kempen lagik...

tunggu jangan tak tunggu... Bas yang tak sampai lagi

the pilot yang tak tahu direction... thanks to Encik from Sunda yang jadi co-pilot tadi

saya dan kak pidah...

Million thanks to Mr Teong, MD of this company. banyak yang kami belajar hari ni dan Mr Teong sangat sporting, supportive dan sangat x lokek Ilmu.. All the best to GDex!!


No comments:

Post a Comment