CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, December 21, 2010

KLIM 'n' KL FormulaDrift

Saja suka suki bawak Aman dan Adik jalan jalan tengok dunia luar sambil sambil sang Ayah usha2 amoi amoi yang jadi Model 'n' umbrella girl. Penat weh, sambil sambil aku exercise la konon.. Tapi cam hampeh, ai naik 2KG minggu ini... Sangat Happy sampai rasa cam nak makan nasik banyak2 je..

Ni Gambar 2 minggu lepas.. Nak tengok sangat kan Kete Batman, Last2 sendirik menangis takut batMan.

Budak ni paling Exited ke sini. Dia tak tau Ummi dia letih gilerr ngangkat si Adik yang tak mo jalan.

Poyo kan ini budak..Kalau bule, kat semua kete dia nak Posing.. Kalah Model kereta tau.. malu ai..
Dari jauh dia jerit "Ayahhhhh... Aman nak gambar kat kete SAGEN... Hahahaha, agaknya orang pun pelik sejak bila volkswagen tuka nama jadi sagen.

Tengah tunggu Ayah beli tiket LRT. Kami nak ke Dataran. Tengok Formula Drift pulak..

Tengah tunggu Tren.. Rambut Aman dah panjang gile kan.. Sudah potong semalam setelah aku membebel 8hari 8malam tak berenti


Aman suka sebut Felarri.. wakakak, jenuh membetulkan pronoun dia nih.. Dia gak yang betul

Keta yang paling mengImpresskan Aman.. Subawu Impezza.. ni pun jenuh nak betulkan sebutan Aman. Dia gak yang paling betul.. Orang lain salah..

No Komen.. bukan Ai yang amik.. Ayah punya keje.. 
Amik gamba malu2 tau... Org lain nah keluar DSLR lens panjang gajah.. Ai amik keluar henpon aje.. tu yang amik kat belakang2 je.. Janji ada gambar Felarri untuk Aman

Ummi nak lukis spider...

Ni lah jadinya.. Ummi jadi duta GoodYear Tyre, Aman n Adik Spaidooorr

Day 2 KL FormulaDrift.. Poie ponat ponat tapi, nampak kepala orang aja... Aman la yang Untung

Basah tau Suar Aman kena peluh Ayah. HAHAHAHAHA...

No comments:

Post a Comment