CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, December 22, 2010

Habis suda...

Susah betul nak cari minyak ni kat sini. Dulu pernah la nampak sekali kat kedai Anakku Mines. pas tu tak pernah jumpa dah.. Keningau senanglah cari sebab aku tau kedai mana yang ada jual.. Apabila minyak sudah mau habis maka... Dik Firah, nanti jangan lupa beli minyak adik aaaaa..... beli euky Bear rub skali....


Setiap kali adik adik balik or datang semenajung, koala bear ni ada skali... biasanya my mom beli 1-2 botol skali.. kalau tak silap sebotol ni RM13.++ kot...

ini last stok yang kami ada.. Aman dan adik memang pakai minyak ni selepas mandi dan sebelum tido... tapi aman takmo pakai dah.. dia suda sombong.. lepas mandi mau pakai pefium saja. sangat bau baby..... even dulu time aman selalu kuar masuk spital pun, nurse2 kat pusrawi suka sangat bau minyak ni..   

4 comments:

  1. ini adelah minyak apa?? sama mcm johnson bb tak?

    ReplyDelete
  2. ini adelah minyak kayu putih yang berbau sangat sedap (bagi salina la)... Bau minyak ni bole buat kite rindu ada baby kecil kat umah.. hehehehe... Mie pakai minyak ape?

    ReplyDelete
  3. Euky Bear products ( direct import from Australia) can be found at

    1 Mothercare
    2 Anakku
    3 Twin Baby
    4 Jaya Grocer
    5 Village Grocer
    6 other pharmacy

    or Contact john 55107972 for enquiry

    Visit this link www.fgb.com.au for more products information

    ReplyDelete
  4. oic.. Anakku pun memang susah nak dapat euky bear ni.. selalu import from my kampung je..

    ReplyDelete