CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, December 13, 2010

Bintang Kecil dan Bintang Bandaraya..

Bosan tak tau apa nak buat weekend lpas, kami ke panggung DBKL. Sesaja je tengok kawan Cik Abang perform.. Kitorang sampai dewan, 5 minit pas tu tetamu VIP pun sampai... hahaha kiranya kami ni pengiring VIP.. cet! perasan daaa...


Budak busyuk ni cam exited giler tgk drummer atas pentas.. dia ni fanatik drum.. (ya kah??)


Maah eskot Aman..

persembahan pembukaan oleh Wada, Juara Bintang Kecil DBKL 2008, dan dia pun pernah jadi juara idola kecil musim 1.


Lebih exited tgk dancer daripada singer.. Dancer ni macam baduts la pulak.. mimik muka yang sejibik macam baduts..

selamba aku panggil, hai Shazlan.. Dia sangat peramah dan lawak okay!!

Ni dia kawan cik Abang..dua dari kanan.. yang tinggi skit tu thye, ex protege Adibah Nor..And, he is the winner for tonight, Kawan abang dapat naib johan.. bole laaa...

Ketua Pengarah DBKL dengan peserta..

Aman yang nak gambar ngan shazlan ye.. bukang aku!! hehehe.. pras tau abang amik gambar kabur.. issssyyy... marah ni

No comments:

Post a Comment