CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, November 24, 2010

Sabtu yang lepas

Saja jalan jalan Sogo. Abang ke opis hantar Gitar buruk kesayangan.. Kebetulan malam sabtu aku mimpi ada indon amik gitar buruk dia tu.. OOO rupanya dia nak hantar kat opis...


 Pencarian kasut Cik Ann bermula.. adik yang over exited tengok kasut2 pompuan

Abang Aman lak over exited amik gambar ummi.. malu tau Man.. At last dapat juga Kasut Idaman, tapi lupa nak amik gambar..

Aman: Ummi, amik gambar Aman mi..
aku tak tau apa motip Aman nak gambar kat sini.. layankan je la..

pas tu bole possing kat gambar ni pulak.. Malu la Man... isyyy.. budak ni

Lepas kenyang melantak kat Food Court Sogo kami ke sini.. Tempat Aman membesar.. mula mula bising mulut Aman membebel.. pot pet pot pet....

Dah sampai depan ni, tiba tiba dia senyap, sesenyap2 ummat.. aku dah agak, mesti pas ni dia melalak sedih..

Kan betul... Aman sedih sangat sangat.. Rumah kita dah ada orang lain duduk. Aman rindu rumah lama

Sepanjang jalan bad mood... Ingatkan nak balik rumah terus.. nak rehat rehat la konon.. sudahnya, ayah Aman bawak lepak kat Kelab Komuniti Cyberjaya.. NAK PUJUK AMAN PUNYA PASAL TAU...
Tetiba je Aman dah tak sedih..

2 comments:

  1. saya sedih pulak ingat rumah lama tu..ada kenangan n terlalu banyak kenangan hahah sempat lagi saya tolong kasi bersih mula2 kamu pindah

    ReplyDelete
  2. ya be.... C aman pun pandai juga sedih apa lagi orang besar..

    ReplyDelete