CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, November 9, 2010

.:Penyampaian Hadiah Tulis Surat pada PM:.

08.11.2010 @ The Legend Hotel, KL

Semalam sy ada alasan tiada di ofis sebelah petang. Sy ke function PMB (Penyampaian Hadiah kepada pemenang Pertandingan menulis surat dan pelancaran Setem 1 Malaysia Siri 2). Bagi sy function ni dah cukup GRAND! tapi, PMB officer tu cakap. "ini tak grand lagi ni, ini baru sikit". Dalam hati sy, agaknya kalau PM yang launch, agaknya lgi grand la kot..

Untung tau budak2 sekolah sekarang. dah lah dapat peluang tulis surat pada PM, pas tu bole menang pulak hadiah lumayan.. Kalau tak silap, semalam pemenang hadiah utama dapat, CASH RM5K, 2 buah Laptop, Kamera digital, buku stamp dan ada lagi hadiah2 lain dalam Paper bag PMB.

Cenderahati untuk YBM pula: compilation surat kepada PM (yang menang saja ye) dan... Potret arwah ibu YBM.. nampak YBM kesat air mata atas pentas.

Sebelum penyampaian hadiah, budak2 ni menari.. Cute gileee

Me and Kak Rafidah

Yang penting, masel mesti besar.. wakakaka... yang berlengan besar itu adalah SAYA & yang kecik itu  Awinni

Pemenang saguhati tunggal dari Sabah.. Bravo.. SMK Lohan, Ranau

Balik dari this function, bawak budak2 ni g makan.. Sy tak makan, mungkin kenyang sangat makan meehoon. Aman makan nasi goreng dan tapau 3keping roti canai untuk diri senndiri, x sure bila dia nak makan. Pagi ni la kot..

Adik gigit jari je, sebab dah kenyang makan bubur dan 7OZ + x tau berapa oz direct susu ibu..

No comments:

Post a Comment