CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, November 1, 2010

Hujung minggu lepas, Kami....

ke P. Dickson @ Tanjung Biru Kondo...
Jumaat aku half day, last minute plan. Panjang ceritanya...
Sebelum ni memang dah plan, Jumaat nak cuti bawak Aman ke PD. tup tup, Aman kena Chix Pox, so cam tawar hati lah nak pegi kan. Kalau pegi pun cam kesian je dia x bole jalan2, mandi2... TETAPI, budak ni dah terover excited la pulok..  siap dah kemas baju baju yang nak bawak ke sana bagai.. dah pack masuk beg okay!!  Agaknya, Abang tak sampai hati tengok Aman, dan dan pagi sebelum gi keje "Na, jomlah half day, Kita bawak Aman jalan".

itulah kisahnya... lagipun, penginapan dah bayar...  sebelum tolak tu kitorang dah buat agreement dengan Aman, siap janji jari kelingking lagi u.. Aman x bole jalan2, Aman dok umah je main game, Aman x bole mandi laut, Aman x bole p Swimming pool.. Aman--Ok Ummi.. Chet!! sampai sana sibok gak tanya napa Aman x bole mandi?..

 Adik sapa la ni?
Master Bedroom..

Living hall, ada Astro

Dapur.. dan boleh masak walaupun Aman bercacar. Coz, dapur ni ada pintu..Bole memasak dengan tenang tanpa gangguan.

Rumah ni kecik je, tapi 100% lengkap.. sangat puas hati. Thanks to Encik Romzi

Pantai belakang umah aje.. Bangun pagi terus kesini.. Tengok Aman tu, kesian... siap cover cacar tau..

Maah dan Aten tengah carik harta karun.. kot2 lah tejumpa emas sekilo dua kan..

Aman dan adiknya yang comot.. Nampak tak kami duduk depan bertiga.. dah jadi macam iklan Grand Livina dah.. Inilah peel anak anak yang x bole nak kata TIDAK..

Mau balik sudaaa....

Hantar Maah dulu ye.. Byee2..
Minggu depan, plan nak buat jejak tanah adik pula.. Jumpa di Ampang ye Pilaaa..

No comments:

Post a Comment