CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, November 8, 2010

Broga Hill 05.11.2010

At last, dapat jugak aku ke Bukit Broga ni setelah 3 minggu niat tertangguh.. Hehehe.. Seronok dan teruja!! Rimas coz, ramai sangat.. Jamm tau nak naik bukit. Semua pakat pakat pegi sempena cuti deepavali kot.. Aku x sangka la pulak tahap ni keramaian manusia atas bukit tuh.. Gambar dibawah menceritakan keadaan di saaaaannnnnaaaaa..


Bertolak dari rumah 5am, sampai kat parking (ladang klapa sawit) 5.30.
lbih kurang 5.45 start hiking..

dah sampai atas bukit.. Jam hset menunjukkan pukul 6.15am. Seperti biasa, Ann report duty, aku.. menung je. nak report duty kat sape lak kan..

Kami bertiga. X plan pun pakai baju merah.. skali, laaaaa... semua berbaju merah la pulak.. semangat rumah merah tu ADO..

the food.. gigih tau masak nasi lemak sblm tido..  lain kali kalau nak gi, tak de dah aku nak masak2 bagai... bawak roti, SUDAAHH

Sunrise... Subhanallah... cantik gilorr..

Cantikkk sangat

Cantik kannnn..

tengok lah.. betapa ramainya manusia kat sini.. macam ada pesta je..

dah sampai bawahh... sat naaa, nak masuk satu gambar lagi..


2 comments:

  1. lain kali kita pigi bwa adik..aman..mama..gara2 jampi c ann..rancangan sia gagal...hohohoho

    ReplyDelete