CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, November 29, 2010

.:Aman nak Skolah:.

Taun depan Aman dah 5 tahun. harus masuk pre school.. Kami sudah survey pre-school kat kawasan BSP. Memang banyak choice, dari yang murah sampailah yang mahal. Survey punya survey, kami dah sepakat nak hantar Aman ke !#$% Nanti lah kalau dah dapat surat confem dari sekolah tu, baru kami cerita yee nama bakal sekolah Aman..  Register sudah, tapi belum official lagi lah.. gambar pun belum pass lagi kat Cikgu. Insyallah bulan Dis ada perjumpaan ibu bapa dan guru, then boleh lah pass gambar di bawah untuk tampal kat buku rekod Aman..Punya lah susah mau snap gambar Aman..  yang ni je paling OK. yang lain KO. hehehe.. Peace no war!!!


No comments:

Post a Comment