CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, November 2, 2010

16 days to go..

Sedar tak sedar rupanya tinggal lagi 16 hari cabaran Makcik Lia dalam GDK Challenge ye.. Nak pulun diet, aku tak larat. Pulun gym lagi lah tak larat. So, moral of the story, sendirik mau ingat lah beb… besok nak timbang, sila jangan malu malu menunjukkan ke pre-obesenye ye puan puan.. Hehehehe… nama je masuk challenge, tapi tadak kesedaran langsun. Selera pun makin gila gila punya tambah… haiyaaa… Makcik Lia, apa nak buat? Surrender je lah yee.. (dasar lemah semangat).

1 comment:

  1. rilek ahh... nak surrender? kena bayar dam... hahahaha

    ReplyDelete