CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, October 1, 2010

::Open House 2010::

Hari ni aku EL!
Motif? Abang sayang kurang sihat. uissshhh... Dugaan bulan bulan syawal gini kan.. sorry ye kawan kawan yang telah menjemput aku memeriahkan open house masing masing ye.. tak dapat datang atas sebab sebab yang munasabah.

upss... jap lagi nak g open house umah depan.. umah depan ni tak leh escape la, dia datang jemput face to face.. kono poie ni SALINA. Aman pun dah x senang duduk, dari siang tadi kat sana, maghrib baru balik, ni skg pun dah mengelitik nak ke sana..

No comments:

Post a Comment