CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, October 10, 2010

Broga Hill (09.10.10)

Nilah di treking yang aku kata nak join ni tapi terpaksa kensel.. tak larat nak naik bukit setelah berGYM yang tak seberapa.. 5 minit je poonnn, tapi rasa cam separuh mati sakit badan.. sampai skg terasa sengal lagi. Bila tengok gambar ni, tetiba rasa macam menyesal lak tak ikut.. mana taknya, tengok lah gambar ni, perserta paling muda group abang.. budak kecik, 4 TAHUN..

ni dia adik tu. Anak salah seorang kawan abang. Kecik lagi tapi semangat macam orang besar.. tak meragam pun, laju dari ayah dia.. Kalau Aman, confirm merengek.. Yahhh nak dukung... Ni haaa... rombongan yang pegi.. sume laki.. kalau aku pegi, aku sorang je pompuan..

Ayah ngan Uncle Bard yang ayah amik kat komuter tu... Balik broga, membute sampai kul 3.30 petang

Cik Abangku..
Sapelah agaknya yang dia tengah usha tu..






No comments:

Post a Comment