CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, April 23, 2010

::Badminton::

23.04.2010

Fuh... seriyes... best gilos bila dapat keluarkan peluh2 jantan yang yang tak berapa nak jantan ni... mailah sapa2 yang rasa badan udah telebey makan tu.. join la kami geng2 pinapin...
main setakat suka2 saja. ingat nak ajak "ayah" budak2 tu main badminton... ntah ek? bila lah pulak masa dia tu... maklum ja lah... "ayah" tu kan bendahari ..muahahahahah..
pstt... bang esok gi spa(a.k.a urut) nak?? urut 2 orang, abang baya lerr.....

hobi punya pasal, no problem..

Thursday, April 22, 2010

Background Blog

Sangat tidak seshuai.. tapi tak bole tukar okey!!
kepada ayah budak bucuk 2 orang ni, sila jangan komplen banyak sangat..
kang baling blog ni ke laut kang..

Tuesday, April 20, 2010

Penang

18.01.2008 @ DBKL, Penang...


aluuu...
actually ini gambar aaa, sudah lama punyaaa.... sikalang baru ada masa mau kasi masuk woo... ini time aaa, itu budak amann baru 2 taun... pandai cakap sikit2 saja. sikalang suda 4 taun baruu mau kasi upload kah? haiyaaa... susah oooo ini olang...


nenek sama cucu lelaki, manyak risau ooo ini time... itu nenek punya bp manyak naik woo

gambar sama itu nenek punya bff (bespren porever)

gambar depan lumah DBKL.. manyak busat ini lumah..3 tingkat wooo.. annn lu apa pasat macam mau poo poo saja



hhaaa... ini lah bff mama n pasangan


ini batu feringghi maaa





Monday, April 19, 2010

DBKL Bowling Tournement

17th April 2010 @ Brem Mall, Kepong

Seronok sangat masa ni walhal bukannya main bowling pun.. sesaja menyibok mengacau ayah aman main. hahahahaha... x sangka pula terrer tuu main bowling..


Team Strike Force!! caiyok, Caiyok..
from left abang, Syakir and Yanie yang amat sporting

2 team from tingkat 14. semua sporting gilaarr


ayah menyengih, x perasan ikhwan tgah kesakitan. pegang kuat sangat la ni..

peace, peace kacang peas...aku yang tembams



My Happy Family


Ikhwan with Ummi


hahaha... nice pic, ummi n aman tgah berebut ayah



My cute ultraman


bole jadi model iklan colgate


Ultraman 2


Aman and adik


Thanks to Auntie Yanie amik gambar aman and adik

























Thursday, April 15, 2010

Gambar Lama


Time ni ustaz balik daripada medan..




Rumah kawan mama d sungai siput.. lpas ni ntah bila lagi dapat kesana



Mis my mom very much