CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, June 7, 2009

::Aktiviti hujung Minggu::

::7 June 09::

Hari ni aktiviti hujung minggu x seperti kebiasaan..

lepak rumah dah 2 hari.. sebabnya..ayah topup balik tidur yang x cukup selama dok hutan. 

tulah siapa suruh ada hobi yang memenatkan... Jom kita ramai ramai kasi padan muka ayah... 

padan muka ayah... 

Hari tu join team ayah buat closing or sesi post mortem Gunung Tahan. Best gak.. apa yang

penting... kerjasama.. natara motto ayah ke gunung tahan.. bagi ummi apa yang penting... Kita 

makan dulu... best gilaa... udang galah, ketam..tak yah cite laahh.. belambak2 kat Restoren 

Nelayan Titiwangsa.. 

lagi satu nak share.. kawan2 ayah semua sporting2 dan yang paling sporting n ramah... Tok  

alang lah.. tak kira baru jumpa ke dah lama kenai ke... sama rata je dia sound. mentang2 lah

Minat naik Gunung... free2 ummi kena leter... suami awak ni bagus.. aktiviti sihat yang dia suka. 

jangan halang. daripada dia gi dangdut tinggal anak bini kat umah, baik dia join aktiviti macam ni

Alamak...Aman ni kacau2 ummi.. sampai hilang idea2 ummi yang ada. oklah... kita sambung 

kemudian... chow....

Thursday, June 4, 2009

::Snapshoot::

4 June 2009 @6.45 p.m



Hari ni ada banyak kerja yang perlu disiapkan.. Tapi nampaknya batteri semakin weak..

apo laiee... kerja lain yang bole di buat.. jeng3x.. mengupload gambar lah nampaknya..

Happy yang teramat skg ni... guest why?

Becoz:-


  • My beloved sister dapat sambung blajar. yang paling best... dekat with her twins dan yang paling penting... dowang blajar kat Melaka.. yuhuuu... means, xlah sunyi sgt..

  • Mr. hubby dah balik from Gunung Tahan.. Seksa wooo hubby tiada jadi peneman.. :) kirannya macam kuda patah kaki laa... dok umah sepanjang hari... hantar Ammar school pun naik cab..

  • banyak kerja pending yang dah siap... yuhuuuu....

wokey.... ni antara gambar2 studio yang diambil masa Auntie Long Ammar Konvo... selamat menonton... hehehehe..

Ammar & kereta

Ammar pelik dgn sport rim, ayah baru tukar sport rim dgn member ayah
Masih lagi merenung sport rim

dah puas hati



Kat titiwangsa



Koleksi ferrari ammar-shell punye pun jadi laa



Ammar ni pantang nampak kete..kete kat shopping complex pun jadi...